Over mij

Hey! Ik ben Eva!
Als baby ben ik in een ketel hoogwaardige gouache gevallen, dus na wat rondzwervingen als kunsthistorica en bibmedewerker, haalde ik mijn verfdoos en kleurpotloden van onder het stof - om niet meer te stoppen met tekenen.
Sindsdien doe ik wat ik al jaren off the record doe: mensen ontroeren met mijn tekeningen. Of dat nu in mijn persoonlijke postkaartjescollectie is of via getekende geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, (rouw)portretten: mensen ontroeren, blij maken of troosten is mijn doel.
Ook getekende logo's voor organisaties of bedrijven of illustraties voor posters en brochures raken een gevoelige snaar bij doelgroepen en klanten.
En de liefde voor boeken, die zal altijd blijven kleven. Ik mocht al enkele boekjes illustreren, maar heb steeds honger naar meer :)
Met mijn man en twee kindjes woon ik in een fijne cohousingsplek in Zingem. Inspiratie vang ik door te wandelen door de meersen of te knutselen met mijn kinderen.
Kom eens hallo zeggen aan ons standje op een creatief marktje in de buurt of stuur mij een mailtje. Dan kom ik ook meer te weten over jou.